-20%

Pohár na šampanské GALAXY 210 ml flauta 2 ks, Swarovski Elements

Minimálny odber: ks
Skladom

Cena pre vás
20,10 € 25,00 €



Najčastejšie zakúpený tovar



Výnimočná kolekcia kalichov na sekt s luxusným handmade dekorom a tromi exkluzívnymi kryštálikmi SWAROVSKI ® ELEMENTS odzbroja svojou čistotou a unikátnym prevedením. Naše kolekcie sú balené v elegantných bielych kazetách s výsekom pre dva kusy. GALAXY dekor očarí každého, kto si potrpí na luxus a má rad presnosť a precíznú prácu detailov.

To najlepšie z rúk sklárskych majstrov, zdobené pravými kryštálikmi SWAROVSKI ® ELEMENTS. Sklo pre výnimočné udalosti, akými je svadba, oslava alebo významné výročie. Sklo je ručne brúsené a leštené, preto je potrebné umývať kalichy ručne v teplej vode. Neodporúčame umývať v umývačke riadu. Vo vnútri balenia sa nachádza informačná kartička s pokynmi pre starostlivosť o sklo.

* Objem: 2 x 210 ml (kalich na sekt) 

* Výška kalicha: 263 mm, najväčší priemer: 66 mm

* Balenie: ozdobné 2 ks

Materiál: vysoko kvalitné krištáľové sklo tzv. CRISTALLIN (bezolovnaté sklo) zaručuje stály lesk a jasnosť. Neutrálny odtieň skla odráža pôvodnú farbu nápoja. Nadčasová jasná transparentnosť je zaručená použitím vysoko kvalitných prvkov, ako je napríklad erbium.

Špeciálny ústny okraj: fazetové zabrúsenie ústneho okraja zvyšuje odolnosť až o 50 %. Ústny okraj je príjemný na dotyk. Narozdiel od hrubého zataveného okraja sa hladký ústny okraj ľahko umýva a vyhovuje vysokým hygienickým nárokom.

Značka B. Bohemian prezentuje to najlepšie z najlepších produktov zo srdca starej Európy, rešpektujúc krásu filozofie stolovania. Investovaním množstva času do nájdenia spracovateľov a talentovaných umelcov, ktorí vytvárajú unikátne dizajny pre portfólio produktov značky sa dostávajú na trh kvalitné produkty s pretrvávajúcou hodnotou pre ďalšie generácie.

Podobné produkty