-20%

Pohár na šampanské STAR 210 ml 2 ks, Swarovski Elements

Minimálny odber: ks
Skladom

Cena pre vás
20,10 € 25,00 €



Najčastejšie zakúpený tovar



Krásny jemný vlnkový dekor na krištalínových pohároch, ktorý nechá zažiariť každé stolovanie. My ho odporúčame, ak chcete obzvláštniť sviatočné stolovanie, prípadne chcete niekoho obdarovať exkluzívnym handmade darčekom.

Balenie: ozdobné 2 ks 

Ručne brúsené. Neumývať v umývačke riadu. Ručne umývať v teplej vode. 

H 263 mm

D 66 mm

210 ml

Materiál: vysoko kvalitné krištáľové sklo tzv. CRISTALLIN (bezolovnaté sklo) zaručuje stály lesk a jasnosť. Neutrálny odtieň skla odráža pôvodnú farbu nápoja. Nadčasová jasná transparentnosť je zaručená použitím vysoko kvalitných prvkov, ako je napríklad erbium.

Špeciálny ústny okraj: fazetové zabrúsenie ústneho okraja zvyšuje odolnosť až o 50 %. Ústny okraj je príjemný na dotyk. Narozdiel od hrubého zataveného okraja sa hladký ústny okraj ľahko umýva a vyhovuje vysokým hygienickým nárokom.

Značka B. Bohemian prezentuje to najlepšie z najlepších produktov zo srdca starej Európy, rešpektujúc krásu filozofie stolovania. Investovaním množstva času do nájdenia spracovateľov a talentovaných umelcov, ktorí vytvárajú unikátne dizajny pre portfólio produktov značky sa dostávajú na trh kvalitné produkty s pretrvávajúcou hodnotou pre ďalšie generácie.

Podobné produkty