Žuvačky v plastovom boxe 5

Minimálny odber: 10 ks
Grafiku zasielame pred tlačou na schválenie.
Do 7 dní

Cena pre vás
2,99 €




Najčastejšie zakúpený tovar



Obsahuje zdroj fenylalanínu. Nadmerná spotreba môže mať laxatívne účinky. Pestrá, vyvážená strava a zdravý životný štýl sú dôležité.

Zloženie:

sladidlá xylitol, sorbitol, aspartám, manitol, acesulfám K; gumová báza, zahusťovadlo arabská guma, arómy, zvlhčovadlo glycerol, emulgátor SÓJOVÝ lecitín, farbivo E171, povlaková látka karnaubský vosk, antioxidant BHA

Zloženie uvedené v internetovom obchode sa môže v niektorých prípadoch nepatrne líšiť od zloženia výrobku, ktorý Vám bude doručený.

 Skonzumujte čo najskôr po otvorení. Chráňte pred teplom a vlhkosťou.

Balenie: plastová dóza - 46 ks mydielkových žuvačiek

Je klinicky preukázané, že žuvačka pomáha znižovať riziko vzniku zubného kazu. Odporúčame žuť po akomkoľvek jedle.

Žuvaním po jedle, okrem osvieženie dychu, znížite hodnotu kyslého prostredia v ústach a tým aj riziko vzniku zubného kazu. Ak nemáte možnosť si vyčistiť zuby po jedle v priebehu dňa, zubári odporúčajú použiť žuvačku bez cukru.

Žuvačka pomáha znižovať riziko vzniku zubného kazu až o 40%.

Prečo je žuvanie dôležité pre zdravé zuby:

Žuvaním podporíte tvorbu slín, ktoré majú v boji proti vzniku zubného kazu svoje nezastupiteľné miesto. Prečo? Voda v podobe slín zuby obmýva a podporuje tvorbu minerálov v zubnej sklovine. Slinami sú tiež odvádzané choroboplodné zárodky, čím je zabránené vzniku infekcie v dutine ústnej. Sliny sa z 99% skladajú z vody. Obsahujú ale tiež enzýmy a elektrolyty (soli). Enzýmy štiepia škroby a prispievajú k hygiene ústnej dutiny tým, že rozkladajú zvyšky potravy. Elektrolyty (soli) slúžia k remineralizáciu zubnej skloviny.

Žuvačky patria medzi doplnky dentálnej hygieny.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobné produkty