Sypaný čaj 1

Minimálny odber: 5 ks
Grafiku zasielame pred tlačou na schválenie.
Skladom

Cena pre vás
od 1,85 €




Najčastejšie zakúpený tovar



Baza kvet 

Baza kvet je vďaka svojej aromatickej vôni a kvetinovej chuti ideálnym adeptom na zaradenie do Vášho repertoáru bylinných čajov. Bazový kvet, ktorý sa bežne používa ako sypaný bylinkový čaj, sa dá použiť aj na výrobu limonád, alebo sa môže pridať do liehovín, alebo toniku.

Bazový kvet pochádza z rodiny Moschatel a je obľúbeným nezameniteľným kvetom vďaka svojej jemnej sladko-kvetinovej chuti, ako aj živej farby. Zaujímavosťou je, že bazové kvety sa dajú použiť do rôznych jedál, alebo rôznyh dresinov, či dipov.

 Príprava: 1 polievkovú lyžičku zalejeme 200ml vriacou vodou. Necháme 10min. vylúhovať a po precedení podávame. Pre ochutenie môžeme pridať med a citrón.

Hmotnosť: 50 g

————————-

Harmanček kvet celý 

Harmanček je jedným z najobľúbenejších kvetových produktov, ktoré predávame. Z harmančeka pripravíme lahodný, prirodzene relaxačný, upokojujúci čaj. Jemná chuť harmančeka tiež ideálne dopĺňa chuť likérov, sirupov, či šalátov. Takže preto s ním pečte, varte, experimentujte a užívajte si ho.

Vďaka lahodnej chuti si harmančekový čaj jednoducho vychutnáte. Ideálnym pomerom pre dospelých je zaliať 1, alebo max. 2 čajové lyžičky 250ml vriacej vody.

Hmotnosť: 50 g

————————-

Lipa kvet sypaný

Lipa je strom, ktorý nám pripomína náš slovanský pôvod. A keď otvoríme vrecúško s lipovým kvetom, okamžite nás upúta jeho sladká svieža kvetinová vôňa. Pri správnom vyluhovaní, pripravíme lahodný bylinkový čaj. Kvety lipy, je možné využiť aj pri pečení niektorých druhov koláčov. Lipa je tiež medonosná rastlina, z ktorej včely produkujú svetlý, ale zato bohatý jednodruhový med.

Lipové kvety sa už po stáročia používajú na liečbu rôznych zdravotných problémov. Objednať by ste si ich však mali už iba kvôli svojmu bohatému nutričnému zloženiu.

Hmotnosť: 50 g

————————-

Materina dúška sypaný 

Nepostrádateľná materina dúška - tvoja nová priateľka na každý večer! Zachytiť harmonický rytmus života môže byť niekedy výzvou. Je čas zastaviť sa, zhlboka sa nadýchnuť a dopriať si moment oddychu. Materina dúška, tento bylinný sypaný čaj, je na to ten najlepší spoločník.

Potop sa do sveta pokoja a relaxácie s každým ťahom tohto magického, upokojujúceho nápoja. Materina dúška je čaj, ktorý tvoje telo zbalí do teplej, upokojujúcej deky a tvoju myseľ prenesie do tichého, pokojného miesta. Tradičná medicína už dlhé roky využíva jej harmonizujúce vlastnosti a teraz môžeš aj ty!

Pripúšťame, že svet môže niekedy byť rušný a stresujúci. Ale s Materinou dúškou máš príležitosť na chvíľu sa zastaviť, znova sa napojiť na seba samého a svoje potreby. To je magická sila, ktorú tento čaj prináša. Je to tvoj osobný záchranár v čase, keď potrebuješ upokojiť a uvoľniť myseľ.

Nenechaj si ujsť tento výnimočný produkt, ktorý ti poskytne nielen chutný nápoj, ale aj útulné, pokojné chvíle.

Zhrnieme to v piatich hlavných dôvodoch, prečo by mal byť Materina dúška tvojou prvou voľbou:

1. Relaxačné vlastnosti: Uvoľni sa a vychutnaj si pokoj, ktorý tento čaj prináša.

2. Meditačný spoločník: Ideálny pre tvoje meditačné alebo jógové praxe.

3. Tradičná medicína: Využívaná v tradičnej medicíne na podporu zdravia.

4. Vynikajúca chuť: Neodolateľná a príjemná chuť, ktorú si zamiluješ.

5. Prírodný produkt: Zbierame len tie najkvalitnejšie suroviny, aby sme ti priniesli čistý, prírodný produkt.

Hmotnosť: 50 g

————————-

Šípka celá plod

Šípky sú vynikajúcim zdrojom vitamínov a minerálov, ktoré Vám môžu doplniť Váš denný nutričný príjem. Šípky po vyluhovaní môžeme skonzumovať.

Hmotnosť: 100 g

————————-

 

Žihľava

Žihľava dvojdomá je výživná bylina - trvalka, ktorú už dlhé stáročia používajú bylinkári na čaj, kvôli jej povzbudivým účinkom. Po správnom vylúhovaní má čaj výraznú žihľavovú chuť a arómu. Ak chcete dosiahnuť takúto chuť, do 250ml vriacej vody pridajte 2lyžičky žihľavy a nechajte vylúhovať 5-10min.

Poznámka: okrem sušenia je tento produkt čisto prírodný, teda vzhľad sa môže z času na čas líšiť. Toto však nemá na kvalitu výrobku žiadny vplyv.

Hmotnosť: 50 g

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Dostupné varianty:

  • • Žihľava
  • • Šípka celá - 100 g
  • • Materina dúška 50 g
  • • Lipa kvet - 50 g
  • • Baza kvet 50 g
  • • Harmanček celý kvet 50 g

Podobné produkty